2009. szept. 16.

újra itthon.Rokoni meghívás eredményeként nagyon kellemes két hetet töltöttem el a tengeren túlon.Gyönyörű helyeken jártam,végre találkoztam delfinekkel, megnéztem a Salvador Dally múzeumot, és még sok érdekességet.Nem egyszerű módon, de sikerült néhány patchwork boltba is eljutnom.


Érdekes, hogy az üzletek külső megjelenése olyan semmit mondó.Egyetlen kirakatot nem láttam jártomban keltemben.Viszont ha belépünk, minden üzlet szép, igényes. Itt is bőséges választék,rengeteg szép anyag fogadott nagyon gusztusos elrendezésben,igen borsos árakkal -a mi pénzünkhöz viszonyítva-.Kínálatukban nagy örömmel fedeztem fel 3 féle anyagot, amit a Szt.István körúton vásároltam! Nagy kincs nekünk ez az üzlet, csak sokáig tartson ki a készletük!

Meglepett,hogy az itthon gondosan összeírt 4 féle kellékeből egyet sem ismertek,még azt sem, ami az amerikai internetről megrendelhető.

Viszont nagyon jó patchwork könyvekre találtam. De először az UFO-kon a sor!


<

7 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Hát én egy ilyen boltba nem ismernék bemenni! Tudod milyen sokáig tartana, míg leleltároznék?!
heti hideg élelem, stb...

dixike12 írta...

Légy üdvözölve ujra itthon, nézve a képeket, gondolom jól bevásároltál, vagy csak nézelődtél??

Nóra írta...

Nem vásároltam be, mert az anyagok és minden nagyon drága volt. Amit kerestem, azt nem ismerték. Viszont sok jó könyvet hoztam, ami nálunk nem kapható.A kézi poggyászom nehezebb volt, mit a bőröndöm...

Polyák Ildikó írta...

Irigykedem:)

Monika írta...

Most találtam rá a blogodra Boszikám!:)))))

Nóra írta...

Mammka!jaj de örülök Neked!
így most már én is eljutottam a blogodra!

Unknown írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛