2009. júl. 5.

Tábor Faddon 1.


az elmúlt hétvégén táborban voltam Faddon.Szizsu már olyan jó kis beszámolót írt a tábori programokról, hogy nem írom le ugyanazt.Nagyon örülök, hogy az utolsó pillanatban lehetőséget kaptunk a résztvételre,mivel Polyák Ildi augusztusi tanfolyama elmaradtával úgy nézett ki a harmadik alkalamommal is lemaradok erről a " játszóházas" tanításáról.
nagyon érdekes dolgokat tanultunk.az utolsó napon, vasárnap a különféle anyagok ( csomagoló papír, celofán, nylontasak stb..)" megmunkálásval"foglalkoztunk.
Az munkám még ott 80%-ban elkészült, ehhez képest ma egész nap - persze nagy élvezettel- vele szöszögtem.Kipróbáltam hőlégfúvóval az itthon fellehető alapanyagok viselkedését, végűl a képembe bedolgoztam még két nylon szatyor darabot..

A végeredmény fent láthatjátok:

Feket és piros vászon alapon a festett csomagolópapir, majd a szintén festett kétoldalas ragasztó rávasalva. ezen különféle fonalak,diszítések, angelina és a bal alsó sarokban a hőlégkezelt fekete-, a jobb felsőben a mályvás rózsaszínű nylon szatyor darabka.Fekete tüllel van letűzne.
nekem tetszik..
Az angelina visszaveri a fényt,ezért a fénykép nem az igazi,majd lecserélem,ha sikerűl egy élethűbbet készítenem.

az előző két nap munkájával is hamarosan elkészülök, majd őket is megmutatom>

6 megjegyzés:

szizsu írta...

Láttam én ám félkészen is és már akkor is nagyon tetszett a végeredmény pedig egy nagyon jól sikerült munka. Ügyes vagy Te Csajszi!!!:-))))

Nóra írta...

köszönöm szépen!

Juhizs írta...

Tetszik és persze, visszaköszön a fekete szín :-)

Nóra írta...

ez most véletlen, de persze nekem kedvemre való..

dixike12 írta...

Nekem is tetszik, én egy piros nagyitott pókot látok benne, persze egy teljesen egyéni, de nagyon jó.

Nóra írta...

most megnéztem a fotómodellt, lehet,:-))

bár van már halvány tippem, de még nem esett át a keresztségen!