2009. márc. 18.

Pestlőrinc

Nagyon kellemes hétvégi programmal vártak minket a pestlőrinci foltvarrós lányok, szombaton.
Közös varrásra helyes kis egység csomagokat készítettek, választani lehetett ki mit szeretne megvarrni.Ahogyan elnéztem voltak szorgalmasok, akik az asztaloknál ülve varrtak, de a többség kihasználva a ritka találkozások alkalmát beszélgetéssel ( mint jómagam is), nézelődéssel és az elmaradhatatlan vásárlással tőlötte el a délelőttöt.
A Műszőrmeház által meghírdetett és helyben kiállított pályázatra szebbnél szebb munkák érkeztek,nagyon érdekes volt, ki milyen ötletesen építette be munkájába a felhasználható Makower anyagokat.Nehéz dolga lehetett a zsűrinek kiválasztania a nyerteseket!
Délután 1 órától F.Gina tanfolyamán vehettünk részt:amelyen az egyik szép kiállított faliképének gyorstechnikával való elkészítését tanította meg nekünk.Nagyon lelkesen dolgozott a társaság.Persze a befejezéséhez jócskán maradt otthonra varrnivalónk, de ezt a részét már mindenki könnyedén elkészíti,csak idő szükséges hozzá.:-))
Hogy ehhez kinek mennyit sikerül lecsippenteni a mindennapos elfoglaltsága mellett,ez a felrakott kész munkák sorrendjéből kiderül.
Reménykedem,hogy az enyém - bár még egy másikon dolgozom- áprilisban összejön

A kiállításról készült képeket megnézhetitek:

http://xfree.hu/keptar.tvn?f=boszi99

6 megjegyzés:

F.Gina írta...

Próbáltam, de nem enged be :((

Körmi írta...

Most vadul keresem az emlékezetemben, hogy "ki is lehetsz?" :D Hiába a kép, nem ugrik be :( Én is voltam a tanfolyamon, hátul a teremben az ablakfelőli asztalnál ültünk Méhikével és Dit-tel.

Nóra írta...

Gina!
ha bemásolod, meg kell hogy nyissa!
kipróbáltam és működik..
Körmi!
A mellettetek levő asztalnál,dolgoztunk Szizsuval,én az ajtó oldalán ültem.Enyém volt a vasaló..

Juhizs írta...

"Enyém volt a vasaló" ... :-) :-)
nagyon tetszik, mesterségünk - és megkülönböztetésünk "címere" :-)

Juhizs írta...

engem se enged be, hiába másoltam be, előjön a TVN-u kezdő lapja, és az üzenet "próbálja meg titkosított kapcsolattal"... hát...

Nóra írta...

Nem tudom, miért nem nyitotta meg,
így kitöröltem..