2010. febr. 27.

10 éves jubíleumi Topic- tali Székesfehérváron.Variációk ( részeg ember lépéseire)

Ebben az évben még nem jelentkeztem.Nem azért, mert semmit sem varrtam,hanem nincsenek jó képeim.Teljesen véletlenül " bezöldültem" és a mesterséges fénynél olyan ronda színük lesz a fotón, hogy vissza köszönőben sincs a valósághoz.De bizakodom, mert jön a szép napsütés,majd akkor megkísérlem!

Ezt a blokkot a székesfehérvári kiállításra varrtam.A felhívás szerint: kedvenc technikával, 60x60 méretben kellett elkészíteni." Részeg ember lépéseit" választottam.Azt gondolom, ez olyan igazi "foltvarrós" recept:
Végy neked tetsző legalább tiz féle szép anyagot, vágj le mind egyikböl 3 db 3 cm-es csíkot,majd varrd össze a megtervezett színeid szerint.Az így előállított matériát ismét szabd fel a szabásmintád szerint 50 darabkára,rakosgasd őket ide-oda,ha úgy gondolod az árnyalatok a megfelelő helyre kerültek


ismét varrd össze.Ehhez varrj még némi keretet és lesz egy 60x60 as kész blokkod.

Örülök, hogy ilyen sok szavazatot kaptam rá, köszönöm.

7 megjegyzés:

F.Gina írta...

Én is erre szavaztam ! Nem tudtam, hogy a tiéd :)) Kár, hogy nem tudtuk megvárni a végeredményt, kíváncsi lennék rá, hogy kaptam-e szavazatot :))

dixike12 írta...

Most igy már látom, hogy a tied, a fotókon már megcsodáltam, azt hiszem én is erre szavaztam volna, ha ott vagyok. nagyon tetszik

szizsu írta...

Itt is, és most is gratulálok. Szépet varrtál! Ügyes vagy!
Várom a következőt. :))

Monika írta...

Annyira szép lett!!!!Mesteri muka és gyönyörűségesek a színei,meg minden.:)
Örülök,hogy találkoztunk,remélem már gyógyulsz!

Vacskamati írta...

Megérdemelt volt a sok szavazat! Gyönyörű! :)

Nóra írta...

Lányok, köszönöm a gratulácóit és örülök, hogy tetszik..
sajnos még mindig pocsékul vagyok, jól kifogtam...:-((

F.Gina írta...

Jobbulást ! Örülök, hogy tetszik a technikám, látod, ennyit számít az élő látvány :)) Hiszen ez fent volt az oktatóblogon is :))