2009. máj. 2.

Elhagyatva...


Egész héten drukkoltam, hogy a haldokló félben levő computeremmel legalább csütörtökig valahogyan kihúzzam.Ugyan a könyvelésem nem a netes gépemen van, de azért a munkához szükség van erre is,a többit nem kell ecsetelnem, mert Ti is tudjátok: net nélkül vége mindennek!Hát péntekre ez is elérkezett.Elindítani csak a reset gombbal lehet, utána két percenként lefagy, gyakorlatilag használhatatlan.Az informatikus csak szerdán jön hozzám, addig otthonról sem olvasni, sem írni nem tudok.ha valami halszthatalan intézni valóm akad ezen a téren,mint most is, akkor Martina lányomhoz kell eljönnöm.Ezért az emaileimre sem tudok válaszolni, elnézést kérek az érintettektől!
Csak reménykedni tudok, hogy nem alaplap csere lesz a vége, mert akkor még szerdán sem ér véget a száműzetésem..

4 megjegyzés:

Juhizs írta...

Tudom, hogy milyen gond ez, ráadásul Neked a munkaeszközöd!
Drukkolok, hogy sikerüljön "jól kijönni" ebből a problémából.
Ha levelekre nem is tudsz rögtön válaszolni, legalább ide írj, hogy működik már otthon a géped.

szizsu írta...

Ha.... és amikor ezt majd olvasod, remélem már jó lesz minden körülötted és a géped jól fog működni. Kis kiadást, nagy örömöt hozzá.

dixike12 írta...

Nem tudom mi a fene van ezkkel a gépekkel de az enyémet két hete ujból kellett telepiteni és megint haldoklik. A lányom azt mondja, hogy van egy confiker nevű virus ami mindent kikerül nem lehet megtalálni , nem tudom de most egymás után hallom, ettől attól és tőled is hogy vacakol a gép.Remélem nálad nem ez a probléma de már semmiben nem vagyok biztos.

Nóra írta...

Már kiderült, hogy nálam nem volt vírus, kb.8 éves lehet a gépem, és tönkre ment az alaplap.gyakorlatilag egy újat kell építeni..
mosta a munka gépemre feltetteék a netet, de óvatosan kell használnom, mert ha itt beszedek egy vírust, végen lenne..