2009. szept. 16.

újra itthon.



Rokoni meghívás eredményeként nagyon kellemes két hetet töltöttem el a tengeren túlon.Gyönyörű helyeken jártam,végre találkoztam delfinekkel, megnéztem a Salvador Dally múzeumot, és még sok érdekességet.Nem egyszerű módon, de sikerült néhány patchwork boltba is eljutnom.


Érdekes, hogy az üzletek külső megjelenése olyan semmit mondó.Egyetlen kirakatot nem láttam jártomban keltemben.Viszont ha belépünk, minden üzlet szép, igényes. Itt is bőséges választék,rengeteg szép anyag fogadott nagyon gusztusos elrendezésben,igen borsos árakkal -a mi pénzünkhöz viszonyítva-.Kínálatukban nagy örömmel fedeztem fel 3 féle anyagot, amit a Szt.István körúton vásároltam! Nagy kincs nekünk ez az üzlet, csak sokáig tartson ki a készletük!

Meglepett,hogy az itthon gondosan összeírt 4 féle kellékeből egyet sem ismertek,még azt sem, ami az amerikai internetről megrendelhető.

Viszont nagyon jó patchwork könyvekre találtam. De először az UFO-kon a sor!


<

6 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Hát én egy ilyen boltba nem ismernék bemenni! Tudod milyen sokáig tartana, míg leleltároznék?!
heti hideg élelem, stb...

dixike12 írta...

Légy üdvözölve ujra itthon, nézve a képeket, gondolom jól bevásároltál, vagy csak nézelődtél??

Nóra írta...

Nem vásároltam be, mert az anyagok és minden nagyon drága volt. Amit kerestem, azt nem ismerték. Viszont sok jó könyvet hoztam, ami nálunk nem kapható.A kézi poggyászom nehezebb volt, mit a bőröndöm...

Polyák Ildikó írta...

Irigykedem:)

Monika írta...

Most találtam rá a blogodra Boszikám!:)))))

Nóra írta...

Mammka!jaj de örülök Neked!
így most már én is eljutottam a blogodra!